Uitbouw

Wilt u een grote keuken plaatsen of wilt u gewoon een grotere woonkamer realiseren? Dan is het realiseren van een uitbouw mogelijk een oplossing voor u. Wij rekenen graag de constructie hiervan voor u uit. In deze berekening bepalen wij de benodigde fundering, (balklagen) dak en eventuele liggers. Tevens nemen wij in onze berekeningen op welke ligger u moet toepassen voor een eventuele doorbraak in de huidige achtergevel. Dankzij onze statische berekening (oftewel: constructieberekening) weet uw aannemer exact hoe de nieuwe constructie eruit moet komen te zien. Zo voorkomt u fouten en/of problemen tijdens de uitvoering. Tevens is onze berekening geschikt voor een omgevingsvergunning en verzekeringen.

Aanbouw

Wilt u een nieuwe constructie aan uw gebouw realiseren voor bijvoorbeeld een garage, carport, bijkeuken of een serre? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij rekenen graag de constructie hiervan voor u uit. In deze berekening bepalen wij de benodigde fundering, (balklagen) dak en eventuele liggers. Middels onze statische berekening (oftewel: constructieberekening) weet uw aannemer exact de constructie van de aanbouw. Zo voorkomt u fouten en/of problemen tijdens de uitvoering. Tevens is onze berekening geschikt voor een omgevingsvergunning en verzekeringen.

Dakkapel realiseren, constructieberekening, constructeur

Dakkapellen

Wilt u van uw (opberg)zolder een werkruimte of een slaapkamer maken? Dan is het plaatsen van een dakkapel een mogelijk een oplossing voor u. Naast het berekenen van de constructie van een dakkapel is het van belang dat uw huidige dakconstructie in kaart gebracht wordt. Dit kan middels een inspectie of door het opvragen van archiefstukken bij de gemeente. Afhankelijk van de soort dak, wordt door ons bepaald hoe uw huidige dak de nieuwe belastingen kan opvangen en op zijn beurt kan afvoeren naar de dragende elementen van uw woning. Tevens wordt getoetst of uw huidige zoldervloer voldoet aan de eisen die worden gesteld voor een verdiepingsvloer. Indien nodig zullen versterkingsmaatregelen worden opgenomen in onze berekening. Dankzij onze statische berekening (oftewel: constructieberekening) weet uw aannemer exact hoe de nieuwe constructie eruit moet komen te zien. Zo voorkomt u fouten en/of problemen tijdens de uitvoering. Tevens is onze berekening geschikt voor een omgevingsvergunning en verzekeringen.

doorbraak realiseren, draagmuur verwijderen, constructeur, constructieberekening

Draagmuur verwijderen

Wilt u een muur verwijderen om een ruimte te vergroten of om uw keuken bij de woonkamer te betrekken? Wij controleren graag voor u of het gaat om een dragende muur. Bij het realiseren van een doorbraak in een draagmuur dient u een opvangconstructie te plaatsen voor de bovenstaande constructie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen ligger. Wij bepalen middels een statische berekening (oftewel: constructieberekening) welke ligger u het beste kan toepassen en hoe deze ondersteund moet worden. Afhankelijk van de situatie kan de ligger worden ondersteund door de (resterende delen van de) draagmuur of door de nieuw te plaatsen kolommen. Dankzij onze berekening weet uw aannemer exact hoe de nieuwe constructie eruit moet komen te zien. Zo voorkomt u fouten en/of problemen tijdens de uitvoering. Tevens is onze berekening geschikt voor een omgevingsvergunning en verzekeringen.

 

Opbouw

Als u extra leefruimte wilt toevoegen boven uw hoofdgebouw/uitbouw is het raadplegen van een constructeur uiterst van belang. Er dient namelijk naast de nieuwe constructie te worden getoetst of uw huidige constructie in staat is om de extra belasting ten gevolge van de opbouw op te nemen. Denk hierbij in het bijzonder aan de fundering. Indien nodig zal deze versterkt moeten worden. Wij bepalen graag voor u de constructie van de opbouw inclusief de controle van de huidige constructie. Dankzij onze statische berekening (oftewel: constructieberekening) weet uw aannemer exact de constructie van de opbouw en de eventuele versterkingsmaatregelen voor uw fundering. Zo voorkomt u fouten en/of problemen tijdens de uitvoering. Tevens is onze berekening geschikt voor een omgevingsvergunning en verzekeringen.

 

Nokverhoging realiseren, constructeur, constructieberekening

Nokverhoging

Wilt u van uw (opberg)zolder een werkruimte of een slaapkamer maken, dan is het verhogen van uw nok (nokverhoging) een mogelijk een oplossing voor u. Naast het berekenen van de constructie van de nieuwe kapconstructie is het van belang dat uw huidige dakconstructie in kaart gebracht wordt. Dit kan middels een inspectie of door het opvragen van archiefstukken bij de gemeente. Afhankelijk van de soort dak, wordt door ons bepaald hoe uw huidige dak de nieuwe belastingen kan opvangen en op zijn beurt kan afvoeren naar de dragende elementen van uw woning. Tevens wordt getoetst of uw huidige zoldervloer voldoet aan de eisen die worden gesteld voor een verdiepingsvloer. Indien nodig zullen versterkingsmaatregelen worden opgenomen in onze berekening. Dankzij onze statische berekening (oftewel: constructieberekening) weet uw aannemer exact hoe de nieuwe constructie eruit moet komen te zien. Zo voorkomt u fouten en/of problemen tijdens de uitvoering. Tevens is onze berekening geschikt voor een omgevingsvergunning en verzekeringen.

Zonnepanelen plaatsen op bestaande dak, scope 12, constructeur, constructieberekening

Zonnepanelen

Wilt u uw woning verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak? Wij stellen voor u graag het haalbaarheidsonderzoek op. Middels onze statische berekening (oftewel: constructieberekening) bent u verzekerd of de extra belasting t.g.v. de zonnepanelen opgenomen kan worden door uw dak. Indien uw dak niet voldoet, bepalen wij in overleg met u de benodigde versterkingsmaatregelen voor uw dakconstructie. Onze berekening is geschikt voor verzekeringen.

Nieuwbouwproject, constructeur, constructieberekening, statische berekening

Nieuwbouw

Heeft u samen met uw architect uw droomwoning ontworpen en heeft u een constructeur nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken graag de statische berekening (oftewel: constructieberekening) voor u op. In onze berekening wordt de fundering tot aan de kap opgenomen. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

8+ jaar ervaring in constructies

5/5 sterren reviews op Google en Werkspot

Snelle reactie

Staan altijd voor u klaar

0