Over ons

Welkom bij Mijn Constructeur, uw betrouwbare partner voor betaalbare en efficiënte constructiediensten. Bij ons draait alles om het leveren van hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en budget, met een focus op:

 

Betaalbaarheid

Wij begrijpen het belang van kosteneffectieve oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons team streeft ernaar om constructiediensten aan te bieden die vriendelijk zijn voor uw portemonnee, zodat uw project binnen het beoogde budget blijft.

 

Betrouwbaarheid

Bij Mijn Constructeur kunt u vertrouwen op een solide reputatie van betrouwbaarheid. Onze deskundige vakmensen en efficiënte processen zorgen ervoor dat we aan onze beloften voldoen en uw project zonder onnodige vertragingen voltooien.

 

Snelle Levertijden

Tijd is van essentieel belang en wij begrijpen dat u uw project op tijd wilt voltooien. Met ons profiteert u van snelle levertijden zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

Persoonlijk Contact

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. U krijgt de aandacht die u verdient. Ons team staat klaar om naar uw wensen te luisteren, vragen te beantwoorden en u gedurende het hele proces persoonlijk te begeleiden.

 

Economische Oplossingen

Onze focus ligt op het bieden van economische oplossingen die niet alleen betaalbaar zijn op korte termijn, maar ook op lange termijn duurzaam zijn. Wij vinden innovatieve manieren om kosten te minimaliseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk.

 

BAV/AVB Verzekerd

Mijn Constructeur waarborgt niet alleen uw tevredenheid, maar ook uw gemoedsrust. Wij zijn BAV/AVB verzekerd, wat betekent dat uw investering en belangen worden beschermd tegen onvoorziene omstandigheden, waardoor u met vertrouwen kunt bouwen.

  1. Aannemers, verzekeringen en gemeenten

  2. De basis van uw bouwwerkzaamheden is een goed onderbouwd constructieve rapportage. Op deze manier voorkomt u dat er fouten worden gemaakt tijdens de bouw. Daarnaast weet u en/of uw aannemer aan de hand van deze rapportage wat exact gedaan moet worden. Tevens bereiden wij de stukken dusdanig voor dat u deze kunt gebruiken voor uw vergunningsaanvraag. Door onze ervaring weten wij precies welke stukken het bevoegd gezag van u nodig heeft. Naast het leveren van de constructieve stukken kunnen wij voor u ook een aannemer inschakelen. Wij werken met meerdere aannemers samen, zodat uw constructie snel en correct conform onze rapportages geplaatst kan worden. 

Tot slot vinden wij het belangrijk dat uw omgevingsvergunning soepel en zonder stress verloopt. Daarom kunnen de aanvraag voor u indienen bij de gemeente, hiervoor betaald u een kleine vergoeding.


Onze werkwijze

Nadat u het online contactformulier heeft ingevuld op onze website, nemen wij contact met u op om aan te geven welke relevante informatie wij nodig hebben om te kunnen starten met de berekening. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contact met ons opnemenNadat wij alle relevante informatie hebben ontvangen, brengen wij een offerte voor u uit. Zo weet u precies wat onze werkzaamheden zullen kosten. Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte starten wij met de constructieve rapportage. Deze ontvangt u snel van ons, de meeste berekeningen leveren wij namelijk binnen 10 werkdagen!

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

De meeste werkzaamheden van ons zijn terug te vinden onder het kopje werkzaamheden. Samengevat kunt u ons inschakelen voor het volgende:  
 

– Een constructieberekening inclusief een constructieve opgave, bijvoorbeeld voor een aanvraag omgevingsvergunning;

– Een contructietekening (indien gewenst);

– Een inspectierapportage;

– Controle van constructieberekeningen van derden;

– Constructieve advies;

– Uitvoering, b.v. voor het laten plaatsen voor uw staalconstructie;

– Indienen stukken bij het omgevingsloket.

 

Ontdek hoe wij uw bouw tot een succes kunnen maken en neem vandaag nog contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

 

 

0

Scroll naar boven